Promotie | Sponsormiddag Roelof van Echten College

  • event22-06-2016
  • schedule00:00
  • timer1 minuut

Vmbo-scholieren organiseren sponsormiddag

Rolstoelracen, een longbord estafette, steppen op de EliptiGo, een bamboe kunstwerk bouwen en boogschieten. Het barstte van de bijzondere sportactiviteiten tijdens de sponsormiddag die leerlingen van het Roelof van Echten college hielden voor de Wensambulance SANN. De sponsoractie leverde niet alleen ontzettend veel plezier op, maar ook nog eens een prachtige opbrengst van maar liefst 1791,67 euro.

De sponsoractie is een tegenprestatie van de leerlingen voor een gastles die zij in aprel kregen van SANN. Medewerkers van de Wensambulance vertelden de leerlingen over hun werk. Veel mensen die terminaal ziek zijn hebben nog een laatste wens. Stichting Ambiance Noord Nederland (SANN) biedtbegeleidend ambulancevervoer zodat deze mensen de mogelijkheid krijgen om op hun eigen wijze afscheid te nemen van het leven.
Zo'n laatste wens is van onschatbare waard voor de wensbelevers en hun naasten.

Pay it forward

De leerlingen waren zo onder de indruk van de gastles dat ze besloten om hun laarlijkse sponsormiddag in te zetten voor de Wensambulance. En die zijn daar ontzettend blij mee. "Vanwege de mooie opbrengst, maar we hopen voral dat de leerlingen over ons vertellen, zodat nog meer mensen ons helpen om laatste wensen in vervulling te laten gaan".


 

 

 

 

 

ambulancezorg_Groningen vivix UMCG Groningen Dotsimpel