Doneren
menu

Doneren

Zonder donaties kunnen wij helaas geen wensen vervullen. Uw bijdrage is dan ook van harte welkom. Wij kunnen alle vormen van donatie goed gebruiken om de laatste wens van ernstig zieke mensen te vervullen. Of u nu vaste donateur wilt worden, of een éénmalig bedrag wil storten, of een periodieke schenking wilt doen uw steun kunnen wij goed gebruiken.
 
U kunt zelf geld overmaken op: Stichting Wensambulance Noord Nederland: rekeningnummer NL19RABO 0102444226.

Klik hier om te doneren

of via deze link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=SYmJrzgaSV2sLZ2zsMT81g

U kunt nu ook gebruik maken van de QR-Code onderaan de pagina.
 
I.v.m. privacy-wetgeving kunnen wij vaak niet achterhalen wie er een donatie heeft gedaan en daarom kunnen wij niet iedereen die doneert een persoonlijk bedankje sturen.
 

 

Fiscaal aftrekbaar
Particulieren en bedrijven kunnen donaties fiscaal aftrekken! Bedrijven en ondernemers kunnen vanaf € 227,- fiscaal aftrekken. Het aftrekbare bedrag mag echter niet hoger zijn dan 6% van de jaarwinst. Doneert u als particulier dan zijn er ook aftrekmogelijkheden, gedeeltelijk of geheel via een lijfrente. De giftenaftrek in de inkomstenbelasting bedraagt dan: het meerdere boven 1% van het gezamenlijk verzamelinkomen (min. € 60) met een maximum van 10% van het verzamelinkomen. Overlegt u met uw notaris of belastingadviseur.
 
Zelf actie ondernemen?
U kunt ons bijvoorbeeld helpen door bijvoorbeeld een sportwedstrijd, een fancy fair, een concert in het teken van de wensambulance te laten plaatsvinden. Uw actie kan natuurlijk ook op onze website vermeld gaan worden. Wanneer u een lezing over de stichting wilt organiseren, kunt u contact met ons opnemen via promotie@wensambulancenn.nl. Eén van onze vrijwilligers komt dan langs om van alles over de wensambulances te vertellen. Ook kinderen kunnen informatie opvragen om een spreekbeurt over de wensambulance te geven. Wellicht kunnen we met de wensambulance langs komen op de school.
 
Website laten maken door Dotsimpel