Filmpjes en Fans
menu

Filmpjes en Fans


Uitleg over de stichting Wensambulance Noord Nederland
 
Wenscoördinator van de Stichting Wensambulance Noord Nederland, Erik Roelfsema, legt het een en ander uit. De stichting vervult de wensen van (meestal terminaal) zieke mensen. Met toegewijde vrijwilligers zorgen ze ervoor dat deze wensen worden vervuld.
 
Filmpje door Rob Mulder

Commissaris van de Koning, mw. Jetta Klijnsma, over Wensambulance Noord Nederland
 
Commissaris van de Koning, mevrouw Jetta Klijnsma, uit haar trots voor de vrijwilligers van de Wensambulance Noord Nederland. Ze is niet voor niets trotse ambassadeur van onze stichting.
 
Filmpje door Rob Mulder

Team Wens Marathon


Groot Westerwolde Tocht voor de 3e keer weer een groot succes
 
De Team Wens Marathon organiseerde een wandel- en hardlooptocht van 10 en 21,1 kilometer door Westerwolde, om geld in te zamelen voor Stichting Wensambulance Noord-Nederland. Deelnemers doneerden naast het inschrijfgeld minstens 25 euro sponsorgeld, rechtstreeks aan de stichting. Start en finish vonden plaats in het centrum van Wedde, met routes richting noordoost, inclusief De Gaast. Deelnemers ontvingen een shirt, een herinnering en verzorging onderweg, inclusief extra water en medische hulp vanwege de warmte. Ondanks de hitte was het een geslaagde dag.

Team Wens Marathon Wedde 2023 was weer een geweldige editie, waarbij een indrukwekkende opbrengst van €11.740,37 werd behaald.

Marathon de Sables voor Wensambulance

Bert Beikes (51), stratenmaker uit Oude Pekela, loopt in april 2023 de Marathon des Sables, een zware loop van bijna 250 kilometer door de woestijn van Afrika. Geïnspireerd door Tom Maes en als lid van Team Wensambulance, zamelt hij geld in voor WensAmbulance Noord Nederland. Sponsoren kan via rekening NL19 RABO 0102 444 226, ten name van Wensambulance Noord-Nederland met vermelding 'Team Wens Marathon Bert Beikes'. (Bron en beelden: RTV Gemeente Oldambt/Groningen1)

De Groot Westerwolde Tocht
 
De Groot Westerwolde Tocht, georganiseerd door het Team Wens Marathon, bracht ruim €15.000 op voor Wensambulance Noord-Nederland. Met 350 deelnemers aan diverse activiteiten en steun van sponsoren werd het bedrag verzameld. Een feest met live-muziek sloot de dag af. De netto-opbrengst van €15.487,39 gaat rechtstreeks naar het goede doel.


Waar een klein dorp groot in kan zijn.
Website laten maken door Dotsimpel