Bijwonen diploma-uitreiking kleindochter Ilona in Amersfoort
menu

Bijwonen diploma-uitreiking kleindochter Ilona in Amersfoort

  • event 07-07-2022
  • schedule 08:00
  • timer 1 minuut

Een dag met de Wensambulance op pad;

Donderdag 7 Juli was het zover, wij konden naar de diploma-uitreiking(VWO) van onze kleindochter in Amersfoort, vanuit Vries.

Door mijn ziekte, was eigen vervoer geen optie. Precies om 13:00 uur, stopte de Wensambulance voor ons huis in de Leeuwerikstraat in Vries(allemaal geregeld door onze schoondochter Gea Venema)

Het bleek dat we de hoofdprijs hadden, met de twee geweldige hulpen, Frouwina als ervaren chauffeur en de eveneens ervaren verpleegkundige Suzan. Die ons werkelijk de hele dag in de watten hebben hgelegd, alles geregeld door Erik Roelfsema. In de Ambulance kun je goed naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen, ik kon dus zitten op bed, heerlijk naar buiten kijken met Suzan aan mijn zijde.

Na een rit over de A28 waren we om 15:00 mooi op tijd bij de school van Ilona. Ook hier werden we door de schoolleiding in de watten gelegd, direkt koffie of thee werd ons aangeboden en alle hulp om naar binnen te komen voor de diploma-uitreiking. Op de terugweg trakteerden Frouwina en Suzan ons op een prachtige toeristische route over de Veluwe. Via Nijkerk, Putten, Ermelo naar Vierhouten waar Frouwina en Suzan ons op een etentje trakteerden. Al kletsend lieten we de voor ons fantastische dag, de revue passeren. Via oa Gortel en Dellen, gingen we via de A50 en de A28 op Vries aan. Om 21:00 parkeerde Frouwina de Ambulance op de Leeuwerikstraat in Vries. Een dag waar we met volle teugen van hebben genoten en waar we op terug kunnen zien, mede door de talloze foto's die er zijn gemaakt. Het was voor ons een geweldige en gezellige dag dankzij Suzan en Frouwina. Nogmaals heel veel dank, ook aan Erik Roelfsema, die alles regelde.

Website laten maken door Dotsimpel