Wens naar Vlieland
menu

Wens naar Vlieland

  • event 08-04-2013
  • schedule 00:00
  • timer 1 minuut

Via collegae was onze wens om met het hele gezin naar vlieland te gaan ingediend bij stichting Ambiance. Alle 4 hebben we iets met de eilanden en specifiek met Vlieland. Binnen een zeer korte tijd, was alles geregeld. Vervoer, verblijf, verpleegkundige zorg, medische overdracht en extra verrassingen. Het is fijn om zo zorgeloos weg te kunnen gaan in zo'n zorgelijke situatie. Het contact verliep zorgvuldig, professioneel, prettig en laagdrempelig.
Tijdens de voorbereidingen begon het genieten en konden we niet wachten om te vertrekken. De ambulance kwam wat eerder en we hadden dus genoeg tijd om relaxed naar de boot te rijden. Ook de kinderen mochten mee in de ambulance, dat vonden zij natuurlijk super. Op de boot zaten we in de ziekenboeg, voor eten en drinken werd gezorgd door Rederij Doeksen. Op Vlieland stond de ambulance alweer klaar om ons naar het hotel te brengen. In hotel Seeduyn hadden we mooie kamers, voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een hooglaagbed en tillift.

Dinsdag hebben we een rondrit gemaakt met een rolstoeltaxi. Ondanks dat we toch regelmatig op Vlieland kwamen, hebben we stukjes eiland gezien waar we nog nooit geweest waren. De rest van de dag hebben we genoten van elkaar, het strand, de hond en het zwembad. Woensdagochtend was het weer voorbij en gingen we moe, maar zeer tevreden en voldaan terug naar huis.

 

Wij willen jullie enorm bedanken voor deze onvergetelijke dagen. We hebben door jullie mooie herinneringen kunnen maken met ons gezin.
Bedankt Jolanda, Anneke, Willem en alle andere vrijwilligers en eilanders, voor jullie inzet en hopelijk kunnen jullie voor meer mensen wensen in vervulling laten gaan. Ga zo door!!

Kaspar, Danielle, Lotte en Bas Gökemeijer

Website laten maken door Dotsimpel